Welkom op de compleet nieuwe website van Oosterrood Assurantiën. Vanaf nu kunt u ook online bij oosterrood terecht.

Tot voor kort hebben wij u niet de gelegenheid gegeven om online uw verzekeringszaken te regelen. Daar is nu verandering in gekomen!

Wij kunnen u nu volledig online van dienst zijn. U kunt bijvoorbeeld premies berekenen voor uw nieuwe auto bijvoorbeeld. Maar hier blijft het niet bij. Wanneer u uw nieuwe auto meteen wilt verzekeren dan kunt u de verzekering meteen aanvragen.

Wanneer u reeds een relatie bent van mij dan kunt u zelfs u polisoverzicht online inzien. Hiervoor hoeft u alleen maar een persoonlijk account aan te maken. U heeft dan in drie stappen uw verzekeringsgegevens inzichtelijk en kunt u polisvoorwaarden raadplegen, wijzigingen doorgeven of schade melden. Tevens kunt u berekenen hoeveel pakketvoordeel u kunt behalen wanneer u gebruik maakt van het Oosterrood Privé Pakket. 

Het Oosterrood Privé Pakket is een compleet verzekeringspakket waarin wij voor u de meest voorkomende verzekeringen kunnen aanbieden. Van autoverzekering tot inboedelverzekering en van reisverzekering tot rechtsbijstandsverzekering. Dit is niet alleen erg overzichtelijk, u ontvangt ook nog eens tot 10% extra pakketkorting over de totale premie die u moet betalen, dus ook over uw autoverzekering.

Al deze nieuwe ontwikkelingen betekenen niet dat ik u niet meer persoonlijk te woord wil staan. Integendeel! Persoonlijk contact staat bij mij altijd nog boven aan het lijstje. Wij proberen het u zo makkelijk mogelijk te maken.

 

Vriendelijke groeten,

Johan Oosterrood