Waarom een hypotheek?

Ik wil een woning kopen
Het in ontvangst nemen van de sleutel van je eigen woning is altijd een magisch moment. Of het nu de eerste keer is dat je een woning koopt, of een volgende keer. 
Voordat het zover is en voordat je handtekening is gezet, valt er heel wat te overwegen, te regelen en te beslissen.  U kunt bij Johan Oosterrood ervan op aan dat u een gedegen advies krijgt. Neem vrijblijvend contact met ons op.


Ik zoek een hypotheek
Natuurlijk moet je hypotheek, net als je huis, perfect aansluiten op je persoonlijke situatie en je wensen. Nu, maar ook in de toekomst. Het vinden van de juiste hypotheek is niet zo eenvoudig. Het aanbod van hypotheken is groot en onoverzichtelijk. Bovendien lijkt het alsof er dagelijks nieuwe vormen en varianten bijkomen. 
Het is dus geen wonder dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. 
Johan Oosterrood helpt je graag bij het vinden van de meest geschikte hypotheek. Maak een afspraak om je situatie eens door te nemen. 
Hier kun je een overzicht vinden van de verschillende hypotheeksoorten.


Ik heb extra geld nodig
Er kunnen veel redenen zijn om je hypotheek tussentijds te verhogen. Bijvoorbeeld voor een verbouwing of voor achterstallig onderhoud. Misschien ben je op zoek naar een tweede hypotheek. Of je wilt je hypotheek "omzetten" naar een andere hypotheekvorm of "oversluiten" bij een andere hypotheekverstrekker. 
Wellicht is de waarde van je huis in de loop van de tijd gestegen en ligt deze nu boven de resterende hypotheekschuld. Zou je deze "overwaarde" kunnen gebruiken? 
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.


Ik wil mijn hypotheek aanpassen
Maar weinig hypotheken lopen dertig jaar onveranderd door. Tijdens de looptijd van je hypotheek is er altijd wel een aanleiding voor een verandering. Doet zo'n situatie zich voor, dan kun je natuurlijk bij Johan Oosterrood kunt u terecht voor een persoonlijk en onafhankelijk advies.