Assurantiekantoor Oosterrood is een klein onafhankelijk kantoor aan de Voorstag 10 te 7891 MX Klazienaveen dat in 1995 is opgericht door Johan Oosterrood.

Persoonlijk contact, betrouwbaarheid en integriteit staat bij Johan Oosterrood hoog in het vaandel. 

Doordat wij onafhankelijk zijn hebben wij op het gebied van hypotheken, verzekeringen (pensioenen) alle vrijheid om te kiezen voor een optimale prijs/kwaliteit verhouding.

Bij schade zullen wij opkomen voor uw belangen en de contacten onderhouden met verzekeraars, schade experts en tegenpartij om een optimale uitkering voor uw te bewerkstelligen.

Om onze service te waarborgen hebben wij direkte  aanstellingen bij diverse verzekeraars en geldverstrekkers waaronder  : Reaal, ASR, Delta Lloyd, Waerdevoll, De Amersfoortse, Dazure, Ardanta. Ook zijn wij aangesloten bij een inkooporganisatie waardoor ook andere maatschappijen en geldverstrekkers binnen ons bereik liggen.
Hierdoor zijn wij ook in staat u een “ Oosterrood Prive Pakket” aan te bieden welke tot stand is gekomen uit een aantal schade produkten van verschillende verzekeraars met een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding.

Op onze site kunt U hiervoor zelf een premie berekening maken en deze eventueel on-line aanvragen.